tag:blogger.com,1999:blog-5493284417851103006.post4155198280521974289..comments2023-06-24T10:37:29.404+02:00Comments on de la habana ha venido un barco cargado de: Meme "Cuinar es senzill"Manducahttp://www.blogger.com/profile/07591874280864457578noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-5493284417851103006.post-90046558695156206382008-08-09T22:48:00.000+02:002008-08-09T22:48:00.000+02:00Hola, noia! benvinguda al club, t'acabem de conèix...Hola, noia! benvinguda al club, t'acabem de conèixer i ens agrada moltíssim com ho fas tot. Esperem més receptes!! petons.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5493284417851103006.post-65581255235004271032008-07-31T11:46:00.000+02:002008-07-31T11:46:00.000+02:00Hola Gloria Mi hermana y yo tambien somos nuevas e...Hola Gloria <BR/>Mi hermana y yo tambien somos nuevas en esto de los blog, el brazo de gitano tiene una pinta estupenda, sobre todo a esta hora de la mañana<BR/>¿Para poner el reloj tienes que copiar toda la fórmula que te dan?<BR/>Nuestro blog es <BR/>www.menu-cocinadecasa.blogspot.com<BR/><BR/>Reme y Nuria.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5493284417851103006.post-77661561221932363682008-07-10T22:41:00.000+02:002008-07-10T22:41:00.000+02:00Manduca, benvinguda al món blocaire!!!! I quina gr...Manduca, benvinguda al món blocaire!!!! I quina gràcia que el primer post sigui pel MEME de Cuinar és Senzill!!!...Felicitats per la recepta i n'esperem moltes més!!!<BR/>Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5493284417851103006.post-28590155227116908242008-07-10T17:51:00.000+02:002008-07-10T17:51:00.000+02:00Muchas gracias por esta agradable bienvenida!!!!Muchas gracias por esta agradable bienvenida!!!!Manducahttps://www.blogger.com/profile/07591874280864457578noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5493284417851103006.post-27360925079863179172008-07-10T16:51:00.000+02:002008-07-10T16:51:00.000+02:00Molt bé, una nova blocaire de cuina! Benvinguda!Ha...Molt bé, una nova blocaire de cuina! Benvinguda!<BR/>Has triat una recepta i una ocasió molt especial per començar, el Meme de la Montserrat Seguí s'ho val!<BR/>A partir d'ara també et seguirem nosaltres a tu ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5493284417851103006.post-58639842842444072512008-07-09T02:27:00.000+02:002008-07-09T02:27:00.000+02:00Mecasum l’olla!, la Glòria ja se m’ha adelantat! :...Mecasum l’olla!, la Glòria ja se m’ha adelantat! :))<BR/><BR/>Tant que m’hauria agradat tenir l’honor de ser el primer comentarista del teu bloc, pel nom del qual et felicito, així com pel “nik” que has triat i, com molt bé diu la sempre assenyada Glòria del Cafè de Nit, no podies haver començat millor el bloc que amb aquest magnífic braç de gitano.<BR/><BR/>Benvinguda al món dels blocs, Manduca!enrichttps://www.blogger.com/profile/15373923102903133543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5493284417851103006.post-18839442025766268822008-07-09T00:15:00.000+02:002008-07-09T00:15:00.000+02:00Benvinguda al món dels blocs i per començar no ho ...Benvinguda al món dels blocs i per començar no ho podies fer millor, aquest braç de gitano té una pinta magnífica.<BR/><BR/>Fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.com